Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Este o prajitura oarecum asemanatoare cu un cheesecake si cu un parfum discret de portocale.
Ingrediente pentru blat:
Ingrediente pentru crema de branza:
Pregatim un aluat fraged, asemanator cu cel de chec, din faina, smantana, ou, unt, praf de copt si esenta de vanilie.
Ungem o tava cu pereti detasabili cu unt si o presaram cu faina, dupa care turnam baza prajiturii.
Eu am facut tot in robot si crema de branza. Ouale se amesteca cu branza, sucul si coaja de la o portocala si esenta de vanilie, dupa care turnam compozitia de branza peste blat.
Tava se da la cuptor pentru 30-40 de minute la foc moderat.
Dupa ce se raceste radeti coaja de la cealalta portocala si puteti servi prajitura.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult